HOTEL


Banjsko rekreacioni centar sa svojim prirodnim resursima, idiličnom atmosferom i ugodnim ambijentom privlači posjetioce već decenijama dok hotel San čuva i odražava autentičan duh ovog regiona.
Svo osoblje hotela San je počašćeno prilikom da služi goste koji cijene prave vrednosti, uživaju u životu i žele da dobiju svu pažnju i brigu kakvu naši gosti i zaslužuju.
Iako je sagradjen prije 27 godina hotel je nedavno potpuno rekonstruisan i ponovo otvoren 24. Decembra 2008. Nakon otvaranja svi su se mogli uvjeriti zašto smo sada ponosni nosioci 4 zvjezdice.

Nudimo 78 soba i 144 ležaja, od kojih su 9 lukzusno opremljeni apartmani, 12 jednokrevetnih i 57 dvokrevetnih soba. Sve sobe i apartmani su opremljeni u težnji ka komforu i unikatnosti.

U hotelskom restoranu, sa 250 mjesta, možete uživati u specijelitetima domaće i internacionalne kuhinje. Štaviše, poznato je da imamo najiskusnije kuvare koji prate svjetske trendove u pripremanju i serviranju hrane.

U isto vreme obraćamo posebnu pažnju vinskoj kulturi i dobodošli ste da u našem vinskom baru izaberete vino koje odgovara vašem ukusu.

U namjeri da ispunimo očekivanja naših stalnih gostiju koji su poslovni ljudi, opremili smo tri moderno opremljene konferencijske sale, pogodne za organizaciju kongresa, konferencija, seminara i promocija. Dvije konferencijske sale mogu da prime do 150 učesnika svaka a treća 50 učesnika.

 

Kao dodatak brojnim vrednostima koje grad i Banja Laktaši  nude, naši gosti su u prilici da se rekreiraju i opuste u hotelu. Na raspolaganju su vam zatvoreni bazen punjen termo-mineralnom vodom (28C), sauna, sala za fitness i medicinski odjel.

Htjeli bi da naglasimo da se u krugu Banje Laktaši nalazi i kompleks otvorenih bazena u kojima se možete kupati u izvorskoj termalnoj i ljekovitoj vodi.
Naša namjera i rješenost je da imamo zadovoljne goste koji će nam se uvijek rado vraćati, ne samo zbog brojnih kvalitetnih usluga koje nudimo, nego i zbog izuzetnog osjećaja koji vas prožima tokom boravka sa nama i koji mi smatramo krunom naše usluge.

Poštujemo i vrednujemo posebnost svakog našeg gosta i smatramo to ključem našeg dugogodišnjeg poslovnog uspjeha.

Biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo.

 

CIJENE USLUGA HOTELA SAN

Usluge Cijena
U CIJNE NOĆENJA UKLJUČEN JE DORUČAK
Jednokrevetna soba 45 KM
Dvokrevetna/blizanac soba 80 KM
Jednokrevetni apartman 70 KM
Dvokrevetni apartman 110 KM
Trokrevetni apartman 130 KM
Presjednički apartman 150 KM
BOLESNICKI DAN (BO DAN)  
Jednokrevetna pun pansion 65 KM
Dvokrevetna pun pansion 63 KM
Jednokrevetna polupansion 55 KM
Dvokrevetna polupansion 53 KM